O nama

O nama

Naši apartmani smjestili su se na lokaciji Punta skala-I. ulica 1c-1d. Ukupno imamo 5 apartmana koji su klimatizirani, imaju balkon, terasu i parkirno mjesto, a moguća je i upotreba roštilja.

Udaljenost od plaže i mora iznosi 60 metara.

Također, u krugu od 20 metara od apartmana Anđela nalazi se i supermarket, restoran, pekarnica, slastičarnica i kafić. Cijelo mjesto nije prometno, pogotovo cesta koja vodi do plaže.

More nije odmah duboko već je prirodan pad, a plaže su razne- od betonskih do šljunčanih odnosno sitni kamen i/ ili pijesak. Također, kako su apartmani smješteni na samo nekoliko koraka od apartmanskog naselja Falkensteiner resort Punta Skala, tako u blizini postoji i novo uređena plaža (s naplatom ulaza) u sklopu koje postoje razni sadržaji poput kafića i restorana, bazena, garderoba za presvlačenje, mjesta gdje se mogu iznajmiti suncobrani i ležaljke za plažu i slično.

Do centra mjesta Petrčane se može doći automobilom kroz samo nekoliko minuta ili pješice po šetalištu uz plažu za 15 minuta.
Petrčane su tipično mjesto za odmor s puno restorana i kafića, dućana i svim ostalim što bi Vam moglo biti potrebno. Do Zadra ima 20 minuta automobilom, ali to može biti i više ili manje, a ovisi o prometu.

Galerija

Što naši gosti kažu o nama

Vanjski prostor za sjedenje koji je uvijek u hladu da se moze lijepo popiti kava i veliko dvoriste za djecu.

Dajana

The owners were very helpful. The lady really walked an extra mile to help me sort out my problem.

Agata

Jako ljubazni ljudi s kojima smo imali kontakte, nitko nas nije gnjavio, imali smo potpuni mir i s gospođom Anđelom sam se čula samo kada je ponudila trebamo li što, apartman je točno ono što smo vidjeli na slikama i što smo očekivali.

Anita

Pogledajte i naše ostale apartmane u Petrčane!

POGLEDAJ

Galerija

Kontakt

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.